Wij zijn op zoek naar collega’s

telemarketing in een digitaal tijdperk
Telemarketing in een digitaal tijdperk
20/05/2019

Wij zijn op zoek naar collega’s

vacature de verkoop firma

Functieomschrijving

Wij zijn een telemarketing bureau, maar 100% anders dan zoals “men” vaak over een telemarketing bureau/ callcenter denkt. Wij hebben geen call agents in dienst, maar commerciële projectmanagers. De functie betreft een telemarketing plus functie, dat houdt in: veel afwisseling in projecten, veel zelfstandigheid en veel direct contact met onze klanten.

Veel van onze huidige collega’s hadden nooit gedacht aan het vakgebied telefonische acquisitie en zij hadden helemaal niet verwacht ooit op een telemarketing bureau/ callcenter te werken. Maar omdat wij altijd werken voor interessante bedrijven met interessante dienstverleningen en er veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit past deze functie als commercieel projectmanager goed bij hen.

Selectiecriteria:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van algemeen beschaafd Nederlands in woord en geschrift
  • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket
  • Kennis en affiniteit met het werken met CRM pakketten
  • Minimaal 12,5 uur per week beschikbaar (2 dagen)
  • Werkzaamheden: telefonische acquisitie, uitsluitend B2B, het maken van kwalitatieve bezoekafspraken voor onze opdrachtgevers.

Potentiële kandidaten moeten wel een goed beeld hebben van wat telemarketing inhoudt en commercieel zijn ingesteld.

Functieprofiel:

De commercieel projectmanager is verantwoordelijk voor telefonische acquisitie en de administratieve afhandeling bij leads, prospects, oud-klanten en klanten. De commercieel projectmanager is in deze hoedanigheid verantwoordelijk voor het genereren van bezoekafspraken, telefonische verkoop en het werven van deelnemers bij potentiële opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening. Naast deze bel-activiteiten informeert de commercieel projectmanager ook prospects via de email over de dienstverlening van de klant en plant afspraken in de agenda. De commercieel projectmanager werkt voor diverse projecten en voor uiteenlopende klanten, waardoor het werk afwisselend is. Daarbij is de commercieel projectmanager verantwoordelijk voor het verrijken en onderhouden van de databestanden.

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd, Freelance / ZZP

Geïnteresseerd?

Stuur uw cv en motivatie naar info@deverkoopfirma.nl

Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op 010-750 3300

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *