Leadgeneratie

Leadgeneratie

Leadgeneratie is vooruitkijken


Het uitbesteden van leadgeneratie bespaart u geld en tijd. Telemarketing door een eigen buitendienst is relatief duur en arbeidsintensief. Uw salesmensen horen op de weg te zitten. De Verkoop Firma kan voor u in korte tijd een grote groep potentiële klanten benaderen. Onze telemarketeers peilen de interesse voor uw product of dienst en filteren de veelbelovende prospects er voor u uit.

In het genereren van leads is elk gesprek dat wij namens uw bedrijf voeren zinvol. Bijvoorbeeld om uw doelgroep scherper in beeld te krijgen. Of om het adressenbestand van uw nieuwsbrieven en mailings aan te vullen. Elk gesprek heeft bovendien een promotionele waarde en kan aanleiding zijn om in de toekomst opnieuw contact op te nemen met uw prospect. Door De Verkoop Firma of door uw eigen salesmensen.

De onzekere prospect van vandaag, kan de belangrijke klant van morgen zijn. Leadgeneratie via telemarketing is daarom een effectieve manier om het prospectbestand van uw salesteam te vullen. De Verkoop Firma richt zich op de lange termijn. Van alle gesprekken bouwen wij een database op met informatie over uw doelgroep en hun mening over uw organisatie. Timing is cruciaal: wij weten wanneer wij uw potentiële klanten opnieuw kunnen benaderen. Zo houden we feeling met uw markt en vullen we de (toekomstige) agenda van uw verkoopteam.

Interesse? Maak een afspraak via: 010-750 3300


NEEM CONTACT OP

Neem contact op


Geïnteresseerd in effectieve telemarketing en onze uniek aanpak?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een testcampagne.

Contactgegevens