Warme acquisitie

Warme acquisitie

Leer uw bezoekers kennen


Uw website staat hoog in de ranking van Google. En ook via mond-tot-mond reclame weet de doelgroep uw bedrijf online te vinden. En toch nemen maar weinig bezoekers contact op? Uw organisatie is hierin niet uniek: in de praktijk blijkt dat slechts 2% van de online bezoekers daadwerkelijk contact opneemt.

Wie zijn die andere 98% van uw bezoekers? En hoe bereikt u hen op een actieve manier? De Verkoop Firma is reseller van software voor website monitoring. Bezoekers van uw website worden hiermee omgezet in adressenbestanden met onder meer bedrijfsnaam, branche en aantal medewerkers. Zo leert u de bezoekers van uw website goed kennen en bouwt u een database op met waardevolle informatie over uw potentiële klanten. Daarnaast kunt u website monitoring gebruiken om de effectiviteit van uw Google AdWords campagnes te meten. U ziet bijvoorbeeld meteen of uw bezoekers binnen uw doelgroep vallen.

Met de verkregen kennis over uw bezoekers is het tijd om actie te ondernemen. U hoeft niet langer te wachten totdat de telefoon gaat. Laat De Verkoop Firma de bezoekers van uw site nabellen. Zo geeft u actieve opvolging aan de leads die zelf geen contact opnemen. De conversie die De Verkoop Firma bij deze warme acquisitie behaalt, is bijna drie keer hoger dan die bij koude acquisitie.

Geïnteresseerd? U kunt website monitoring van De Verkoop Firma 4 weken kosteloos proberen. Wij kunnen u vervolgens een prijsopgave doen voor het nabellen van de warme leads.

Interesse? Maak een afspraak via: 010-750 3300


NEEM CONTACT OP

Neem contact op


Geïnteresseerd in effectieve telemarketing en onze uniek aanpak?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een testcampagne.

Contactgegevens